Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

تـوپ های سرخكرده‌ سیب زمینی (هندی)

تـوپ های سرخكرده‌ سیب زمینی (هندی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته و ریز خردكرده 450 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

زنجفیل ریز خردكرده 1 قطعه‌ی 2/5 سانتیمتری

 

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خردكرده 1 عدد

 

گشنیز خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

انبه‌ی خشك آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی مایه‌ی خمیری

 

آرد نخود خام 115 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

 

پودر چیلی یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آب سرد حدود 150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

سیب‌زمینی، پیاز، زنجفیل، چیلی، گشنیز، آبلیمو، پودر انبه و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه هر بار قدری از این مایه بردارید و در دست به شكل توپ در آورید.

سپس روغن را در ظرف كوچك و گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و به دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد برسد.

حالا توپ‌های سیب‌زمینی را به كمك چنگال، درون مایه‌‌ی خمیری فرو برید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.

اكنون توپ‌های سرخكرده‌ی سیب‌زمینی را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی خمیری

آرد نخود و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الك كنید و پودر چیلی و نمك را به آن بیفزائید.

آن‌گاه آب را كم‌كم به مخلوط آرد بیفزائید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. روی این مایه را بپوشانید و تا هنگام مصرف در دمای محیط نگه دارید.

یادآوری: مصرف این غذا همراه با یك چاتنی خوشمزه بسیار مطبوع است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای هندیآشپزی با سیب زمینیغذا با سیب زمینیآشپزی هندیتـوپ های سرخكرده‌ سیب زمینیمایه خمیری تعداد بازديد: 5102 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟