تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
سیبزمینی، پیاز، زنجفیل، چیلی، گشنیز، آبلیمو، پودر انبه و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه هر بار قدری از این مایه بردارید و در دست به شكل توپ در آورید.
سپس روغن را در ظرف كوچك و گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و به دمای 180 درجهی سانتیگراد برسد.
حالا توپهای سیبزمینی را به كمك چنگال، درون مایهی خمیری فرو برید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.
اكنون توپهای سرخكردهی سیبزمینی را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیهی مایهی خمیری
آرد نخود و بیكینگپودر را در ظرف مناسبی الك كنید و پودر چیلی و نمك را به آن بیفزائید.
آنگاه آب را كمكم به مخلوط آرد بیفزائید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. روی این مایه را بپوشانید و تا هنگام مصرف در دمای محیط نگه دارید.
یادآوری: مصرف این غذا همراه با یك چاتنی خوشمزه بسیار مطبوع است.