Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

پیتزای مرغ باربکیو

پیتزای مرغ باربکیو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

سینهمرغ مکعبی خرد کرده 400 گرم

پودر سیر  1 قاشق چایخوری

آب پیاز 50 گرم

سس سویا 4 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

خمیر پیتزا  4 عدد

سس پیتزا 200 گرم

پنیر موزارلا 150 گرم

گوجه گیلاسی به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ را به همراه پودر سیر، آب پیاز، سس سویا و نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه خمیر را در ظرف پیتزا پهن کرده و سطح آن را به سس آغشته کنید و پنیر را بیفزائید.

سپس تکه‌های مرغ را که در ماهیتابه و یا کباب‌پز کباب کرده‌اید اضافه کنید و گوجه را نیز بیفزائید. اینک پیتزا را در فر گرم کرده  با دمای 220 درجة سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع پیتزاآشپزباشیکیان رنجبرغذای ایتالیاییپیتزا خوشمزهپیتزای مرغپیتزا مرغ باربکیوپیتزا کبابی تعداد بازديد: 1557 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است