تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
گوجهفرنگیها را دو نیم كنید، دانههایش را درآورید و در سینی فر بچینید. آنگاه رویشان روغن زیتون و نمك بپاشید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 150درجه سانتیگراد بگذارید و گوجهفرنگیها را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.
حالا پیاز و سیر را بیفزائید و 45 دقیقه دیگر، در فر نگه دارید تا گوجهفرنگیها كاملا برشته شود. حالا پوست سیر را بگیرید و همینكه این مخلوط كمی خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا خمیر پیتزا را فراهم كنید و آن را 4 قسمت نمائید.
سپس هر قسمت را با وردنه به قطر تقریبی 16 سانتیمتر باز كنید و در سینی چربكرده قرار دهید. اكنون چیلی و مخلوط پوره گوجهفرنگی را روی خمیرها بریزید. به گونهایكه در حدود یك سانتیمتر از لبههای خمیر، خالی بماند.
اینك پنیر موزارلای دالیا را روی پیتزا بپاشید و زیتون را نیز بیفزائید. آنگاه پیتزا را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید. حالا پیتزا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با ریحان بیارائید.
روش تهیه خمیر پیتزا: مایهخمیر، شكر، آب ولرم و 30گرم از آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایهخمیر فعال شود.
سپس باقیمانده آرد ، نمك، روغن زیتون و آب (اضافی) را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.