تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم طهماسبی
ظرف نسوز مناسبی را به اندازه تقریبی بیست و دو در بیست و هشت سانتیمتر، بردارید و با روغن زیتون چرب كنید. آنگاه یك سوم از مایه كدوحلوائی را كف ظرف بریزید و اندكی پنیر موزارلا رویش بپاشید. سپس چند ورق لازانیا رویش بچینید. حالا نیمی از مایه اسفناج را روی آن بریزید و پنیر موزارلا بپاشید و آن را با ورقههای لازانیا بپوشانید.
این كار را تكرار كنید تا ورقههای لازانیا، مواد فراهم كرده و پنیر موزارلا لابهلای هم قرار بگیرند. به گونهایكه لایه آخر از مایه كدوحلوائی و پنیر موزارلا باشد. اكنون پنیر پارمسان، ادویه ایتالیائی و پاپریكا را روی لازانیا بپاشید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
اینك لازانیا را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه فویل را بردارید و لازانیا را 10 دقیقه دیگر در فر نگه دارید تا رویش اندكی برشته شود.
روش تهیه مایه میانی كدوحلوائی: همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید و اگر لازم بود قدری شیر اضافی به آن بیفزائید.
روش تهیه مایه میانی اسفناج: همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: ادویه ایتالیائی تركیبی است از؛ 2 قاشق سوپخوری جعفری خشك، 1 قاشق چایخوری آویشن، یك چهارم قاشق چایخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری برگ بوی خشك و آسیاب كرده، 1 قاشق چایخوری ریحان خشك و 1 قاشق چایخوری نمك كه از این مقدار مواد، در حدود یك چهارم پیمانه ادویه بهدست میآید.