تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
پیازچه، كرفس، سیر، ذرت و فلفل دلمهای را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه تخممرغها، ادویه گرامماسالا، میگو و چیلی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرمی حاصل شود.
حالا این مخلوط را همراه با آرد و بیكینگپودر، به مخلوط سبزیجات بیفزائید و هم بزنید. سپس هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و در روغن داغ سرخ كنید.
حالا كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
روش تهیه سس: آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه شكر را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود. حالا آب را كمكم افزوده و پیوسته سس را هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس سس سویا را افزوده و سس را از روی حرارت بردارید.