آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
خمیر را دو قسمت کنید و روی سطح میز آرد پاشیده به شکل دایرههای هم اندازه باز کنید.
آنگاه روی سطح یکی از خمیرها را با سس آغشته کنید، سپس قدری از مخلوط پنیرها را بریزید و به ترتیب قارچ، ژامبون، فلفل دلمهای، پیاز و گوجهفرنگی را بریزید.
حالا روی سطح آن را با باقیمانده پنیرها بپوشانید و خمیر دوم را رویش بیندازید، لبهها را به هم بچسبانید و رویش را با مخلوط آب و آرد اندود کنید.
اینک پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا پیتزا پخته و برشته شود.