آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ابتدا دو طرف فیله ماهی را به نمك و فلفل و سپس به آرد آغشته كنید. آنگاه قدری روغن در تابه بریزید و دو طرف ماهی را در آن سرخ كنید و سپس آن را خرد نمائید و كنار بگذارید.
حالا پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شود. اكنون زردچوبه، ادویهها، نمك، زنجفیل، فلفل و یكدوم از ماهی خرد كرده و آب را به آن بیفزائید و روی حرارت بجوشانید.
سپس برنج را بیفزائید و صبر كنید تا آبش كشیده شود و آن را دم كنید. اینك برنج را در ظرف مناسبی بكشید، تكههای ماهی باقیمانده را روی آن قرار دهید و با دانههای صنوبر و پیاز سرخكرده بیارائید.