Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:06

كتلت گوجه‌فرنگی یونانی

كتلت گوجه‌فرنگی یونانی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی  500 گرم

 

پیازچه‌ خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

نعنا خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد اضافی حدود 40 گرم

 

روغن سرخ كردنی 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –ایران كوهستانی

 

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید، دانه‌هایش را درآورید و گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كنید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها، پیازچه و سبزی معطر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و فلفل را در كاسه‌ كوچكی بریزید و هم بزنید. اكنون نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط گوجه‌فرنگی افزوده و هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. حالا باقیمانده‌ مخلوط آرد را كم‌كم به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شود.

اكنون روی مایه را بپوشانید و 10 دقیقه، كنار بگذارید. سپس آرد (اضافی) را در بشقاب تختی بریزید و هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و در آرد بغلتانید. اینك دستتان را درون آرد بزنید و كتلت را به شكل دایره درآورید.

حالا روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق داغ كنید. آن‌گاه كتلت گوجه‌فرنگی را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌یكاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

 اكنون كتلت گوجه‌فرنگی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس ماست میل كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ سس ماست، پوست یك عدد خیار را بكنید و از درازا نصف كنید. آن‌گاه دانه‌هایش را درآورید و خیار را خرد كنید و 30 دقیقه در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. اكنون خیار را همراه با یك حبه سیر در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

حالا خیار را در ظرف مناسبی بریزید و یك پیمانه (250 میلی‌لیتر) ماست چكیده، نمك و فلفل به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون 1 قاشق چایخوری روغن زیتون روی ماست و خیار بریزید و با ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کتلتآشپزی با گوجهآشپزی یونانیکتلت با گوجهکتلتکتلت با سس ماست تعداد بازديد: 3820 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است