Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

پن كیك با سالامی

پن كیك با سالامی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 100 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آب گازدار 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 1 قاشق سوپخوری

 

كره 75 گرم

 

سالامی 250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد، نمك، روغن زیتون و آب گازدار را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

مراقب باشید، مایه‌ی پن‌كیك را زیاد هم نزنید زیرا كشدار و نامطلوب خواهد شد! آن را یك شب در یخچال نگه دارید.

سپس شش قسمت كنید و هر بار یك پن‌كیك در تابه‌ی چربكرده بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. حالا روی هر پن‌كیك، اندكی كره بگذارید و یك برش سالامی رویشان قرار دهید و رول كنید.

سپس رول‌های پن‌كیك را به عرض تقریبی دو سانتیمتر ببرید، با خلال دندان محكم كنید و تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید.

 

برچسب ها: پن کیکپن كیك با سالامیآموزش پن کیکانواع پن کیکپنکیکمایه پن کیکسالامی تعداد بازديد: 1482 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است