تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد، نمك، روغن زیتون و آب گازدار را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
مراقب باشید، مایهی پنكیك را زیاد هم نزنید زیرا كشدار و نامطلوب خواهد شد! آن را یك شب در یخچال نگه دارید.
سپس شش قسمت كنید و هر بار یك پنكیك در تابهی چربكرده بریزید و روی حرارت ملایم، بپزید. حالا روی هر پنكیك، اندكی كره بگذارید و یك برش سالامی رویشان قرار دهید و رول كنید.
سپس رولهای پنكیك را به عرض تقریبی دو سانتیمتر ببرید، با خلال دندان محكم كنید و تا هنگام مصرف، در ظرف در دار نگه دارید.