تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید و در صافی بریزید. آنگاه پاستا را به قابلمه برگردانید و كدو و سس پستو را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا ورقههای بادمجان را در سینی فر دارای كاغذ روغنی بچینید، رویشان روغن زیتون بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس مخلوط پاستا و كدو را در ظرف نسوز چربكرده بریزید و ورقههای بادمجان را رویش بچینید. اكنون روی بادمجان پنیر بپاشید و گوجهفرنگیها را روی آن بچینید. حالا پاستا را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: برای تهیه سس پستو؛ 2 پیمانه ریحان، 2 حبه سیر و یك چهارم پیمانه گردوی خردكرده را در دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن گاه یك دوم پیمانه روغن زیتون را كم كم بیفزائید و مخلوط كنید.