آشپزباشی – سرور چاووشی
ابتدا روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیاز و گرام ماسالا را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. برنج خیسانده را اضافه كنید و آنقدر تفت دهید تا دانههای برنج كمی تغییر رنگ دهند.
آب مرغ را بیفزائید و درِ قابلمه را بگذارید و تا زمانی كه آب برنج تبخیر شود، آن را بپزید. اینك پیازچه، ماهی، نمك، فلفل، كره، تخممرغ، جعفری و آبلیمو را بیفزائید و بهآرامی مخلوط سازید.
اكنون برنج را برای پذیرائی قالب بزنید و در بشقاب مناسبی بگذارید.
یادآوری: برنج قهوهای به مدت زمان بیشتری برای پخت احتیاج دارد.