تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
برنج را با یك قاشق چایخوری نمك و به میزان كافی آب، بخیسانید. آنگاه مرغ، زردچوبه و نمك را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و یكساعت در یخچال نگه دارید.
حالا مرغ و 2 قاشق سوپخوری از كره را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 10 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بپزید. در این میان گاهی آن را هم بزنید.
سپس 2 قاشق سوپخوری از كره، پیازداغ، برگ بو، میخك، دارچین، هل و سیر را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و 2 دقیقه در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات قرار دهید.
حالا فیله مرغ، ادویهها، برنج، فیله گوجهفرنگی، فلفل سبز، ادویه گرامماسالا، گشنیز، نعنا و باقیمانده كره را در ظرف مناسب، مایكروویو بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات بپزید.
پلو را از مایكروویو درآورید و هم بزنید. رویش را بپوشانید و دوباره درون مایكروویو بگذارید. اكنون پلو را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 80 درصد یا 700 وات، دم كنید.
حالا پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كشمش تفت داده و بادام هندی بیارائید.
یادآوری: هنگام پذیرائی، چوب دارچین و برگ بو را از پلو درآورید.