آشپزباشی - سام صالحیزاده
گوجهفرنگیها را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
آنگاه دانههای گوجهفرنگی را جدا سازید و فیله را ریز خرد کنید.
حالا فلفلدلمهای را نیز خلالی خرد کرده، سپس تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و قدری روغن بریزید.
سیر را در آن تفت دهید.
اینک گوجهفرنگی، آب گوجهفرنگی، پونه، نمک و فلفل را بیفزایید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
حالا فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن کنید.
سپس در ظرف مناسبی سیبزمینی، بادمجان و فلفل دلمهای را روی هم قرار دهید.
اکنون سس آماده را روی مواد بریزید و خوراک را در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه بپزید.