تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی
ماهی را در روغن تفت دهید و همینكه خنك شد، آن را به كمك چنگال پرك پرك كنید. آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید، پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا قدری نرم شوند.
آنگاه خامه و قرص مرغ را بیفزائید و بگذارید اندكی بجوشد. سپس آرد ذرت را در آب حل كنید و به مواد درون تابه بیفزائید. پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظی بدست آید. حالا ماهی و آبلیمو را درون سس بریزید و كنار بگذارید.
اكنون پاستا را در مخلوط آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود. اینكه پاستا را در صافی بریزید و با سس فراهمكرده مخلوط كنید. آنگاه پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با شوید بیارائید.