Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:46

پاستا با ماهی

پاستا با ماهی

shooroshirin1

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ ماهی 440 گرم

 

كره  15 گرم

 

پیاز ریز خردكرده 1 عدد كوچك

 

سیر له‌كرده  1 حبه

 

خامه‌ صبحانه  600 میلی‌لیتر

 

قرص عصاره‌ مرغ خردكرده  1 عدد

 

آرد ذرت  1 قاشق چایخوری

 

آب سرد  1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

 

پاستا  فتوچینی   375 گرم

 

نمك  1 قاشق سوپخوری

 

شوید خردكرده  1 قاشق سوپخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

ماهی را در روغن تفت دهید و همینكه خنك شد، آن را به كمك چنگال پرك ‌پرك كنید. آن‌گاه كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید، پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا قدری نرم شوند.

آن‌گاه خامه و قرص مرغ را بیفزائید و بگذارید اندكی بجوشد. سپس آرد ذرت را در آب حل كنید و به مواد درون تابه بیفزائید. پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظی بدست آید. حالا ماهی و آبلیمو را درون سس بریزید و كنار بگذارید.

اكنون پاستا را در مخلوط آب جوش و نمك بپزید تا نرم شود. اینكه پاستا را در صافی بریزید و با سس فراهم‌كرده مخلوط كنید. آن‌گاه پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با شوید بیارائید.

برچسب ها: پاستاانواع پاستاآشپزی با ماهیمواد اولیه پاستاطرز تهیه پاستاپاستا با ماهی تعداد بازديد: 1911 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است