تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ران مرغ را از استخوانش جدا نمائید و خرد كنید. آنگاه یكچهارم پیمانه از روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آن را از روغن درآورید و كنار بگذارید. حالا 50 میلیلیتر دیگر، از باقیماندهی روغن زیتون را در همان تابه بریزید، پیاز و سیر را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید.
حالا مرغ را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، آن را تفت دهید. اینك چیلیها را از طول نصف كنید، دانههایش را درآورید و خلالی خرد كنید.
اكنون آن را همراه با گوجهفرنگی، به مخلوط مرغ بیفزائید و نمك، فلفل و پاپریكا را افزوده و تفت دهید.
سپس آب مرغ را به مواد درون تابه بیفزائید، حرارت اجاق را زیاد كنید و آن را پیوسته هم بزنید تا آب مرغ كشیده شود. آنگاه بادمجانهای كبابی كرده را ریز خرد كنید و كنار بگذارید.
حال سس بشامل را به این ترتیب فراهم كنید. باقیماندهی روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید.
سپس آرد را بیفزائید و تفت دهید و شیر را كمكم به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.
حال بادمجان، نمك و فلفل را درون سس بریزید و مخلوط كنید. پس از آن پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر آب شود.
اینك مخلوط فراهم كردهی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و تكههای مرغ را رویش بچینید.