Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

کیویسکی مرغ

کیویسکی  مرغ

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم

سینه مرغ  1 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان‌لازم

سیر له کرده 2 حبه

کره  30 گرم

جعفری خرد شده

1 قاشق سوپخوری

آرد سفید به میزان لازم

تخم مرغ  1 عدد

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی   

به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر 

سینه مرغ را از زیر استخوان کتف برش طولی بزنید، طوری که سینه مرغ به کتف وصل باشد.

آن‌گاه قسمت برش خورده را باز کنید تا سینه به صورت یک سطح یکدست پهن شود.

سپس این قسمت را با بیفتک کوب بکوبید تا مسطح و نازک شود (دقت کنید سینه مرغ پاره نشود).

سپس هر دو طرف مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزه‌دار کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

در این فاصله کره و جعفری را با هم مخلوط کنید. بعد آن را روی سلفون بریزید و رول نمائید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت‌ شود.

اینک کره سفت شده را روی سطح مرغ قرار دهید و مرغ را رول کنید.

اکنون سینه مرغ را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.

یادآوری: سینه مرغ را به گونه‌ای ببندید که در هنگام سرخ شدن کره از آن بیرون نریزد.

برچسب ها: آشپزباشیانواع غذا با گوشت مرغغذاهای گوشتیکیویسکی مرغطرز تهیه کیویسکیمواد لازم برای تهیه کیویسکی مرغ تعداد بازديد: 1600 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است