آشپزباشی - کیان رنجبر
سینه مرغ را از زیر استخوان کتف برش طولی بزنید، طوری که سینه مرغ به کتف وصل باشد.
آنگاه قسمت برش خورده را باز کنید تا سینه به صورت یک سطح یکدست پهن شود.
سپس این قسمت را با بیفتک کوب بکوبید تا مسطح و نازک شود (دقت کنید سینه مرغ پاره نشود).
سپس هر دو طرف مرغ را با نمک، فلفل و سیر مزهدار کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
در این فاصله کره و جعفری را با هم مخلوط کنید. بعد آن را روی سلفون بریزید و رول نمائید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
اینک کره سفت شده را روی سطح مرغ قرار دهید و مرغ را رول کنید.
اکنون سینه مرغ را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.
یادآوری: سینه مرغ را به گونهای ببندید که در هنگام سرخ شدن کره از آن بیرون نریزد.