تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بلوچیز و كره را در ظرف مناسبی بریزید. با چنگال پوره كنید و اندكی نمك و فلفل بزنید. آنگاه پنیر چدار را خرد كنید و همراه با یك قاشق سوپخوری از خامه، در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
چنانچه پنیر سفت بود، خامهی بیشتری به آن بیفزائید تا پورهی نرمی به دست آید. سپس قالب دیواره بلندی را به اندازهی 7×13 سانتیمتر، با سلیفون بپوشانید و ورقههای ژامبون را رویش بچینید.
حالا مقداری از مخلوط بلوچیز و كره رویش بریزید، صاف كنید و قدری پسته بپاشید. حالا نیمی از پورهی پنیر چدار را رویش بریزید، صاف كنید و با ژامبون و پسته بپوشانید.
به همین ترتیب همهی مواد را لابهلای هم در قالب بریزید و رویش را با فویل بپوشانید. اینك قالب را در یخچال بگذارید و پس از 2 ساعت، ترین را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.