تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه پیاز و فلفل دلمهای را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس تخممرغها، شیر، نمك و فلفل را در كاسهی مناسبی بریزید و قدری با همزن دستی هم بزنید.
حالا تخممرغها را نیز درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا تخممرغها كاملا ببندد. اینك ورقههای پنیر را روی یك لایه از نان بچینید و اندكی از تخممرغ را روی پنیر قرار دهید و نیمهی دوم نان را رویش بگذارید. اكنون ساندویچ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.
یادآوری: برای تهیهی نان سیر؛ 100 گرم كرهی نرم شده، 1 قاشق سوپخوری سیر رنده كرده، 1 قاشق چایخوری شوید خشك و یكچهارم قاشق چایخوری نمك را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه نان را نصف كنید و مایهی فراهم كرده را روی هر دو لایهی نان بمالید. سپس قدری فلفل رویش بپاشید و نان را 10 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا ترد و طلائیرنگ شود.