تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
برای تهیهی ترتیلای فلفلی؛ دانههای فلفل را در آورید و ریز خرد كنید. آنگاه فیلههای مرغ را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. پیاز، سیر و فلفل را هم بیفزائید و تفت دهید.
سپس دستهی سبزی معطر را درون مخلوط مرغ بریزید و 15 دقیقه بپزید. حالا گوجهفرنگیها، نمك، فلفل و شكر را اضافه كنید و بگذارید آب اضافیش كشیده شود.
همینكه مایهی ترتیلا خنك شد، دستهی سبزی را از تابه در آورید. اینك تخممرغها را قدری با چنگال هم بزنید. اندكی نمك و فلفل بیفزائید و آن را درون مایهی ترتیلا بریزید.
سپس روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق، گرم كنید. مایهی ترتیلا را بیفزائید و دو طرفش را برشته و سرخ كنید.
برای آماده كردن دو طعم دیگر ترتیلا نیز، به همین ترتیب عمل كنید. همینكه ترتیلاها خنك شدند، آنها را روی هم بچینید و به اندازههای دلخواه ببرید و با خلال دندان محكم كنید. ترتیلاها را تا هنگام مصرف در ظرف در دار نگه دارید!
یادآوری: در فراهم نمودن ترتیلای پنیری، تخممرغ را با شیر مخلوط كنید و بعد به مایه بیفزائید.