آشپزباشی - معصومه فلاحی
بادمجانها را با پوست به شکل حبه قندی خرد کنید تلخی آن را بگیرید و در مقداری روغن سرخ کنید.
آنگاه آن را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن خارج شود.
حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا اندکی نرم و شیشهای شود.
اینک سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. ب
عد پوره گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجاز دهید تا سس به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند و غلیظ شود.
اکنون بادمجان و ریحان را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
حالا پاستا را با سس آماده کرده مخلوط نمائید و در ظرف سرو بریزید و رویش پنیر بپاشید و در صورت دلخواه با ریحان و بادمجان آن را بیارائید.
یادآوری: پاستا آلانورما، یک پاستای گیاهی ایتالیایی است.