تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
یك قاشق چایخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و سیر را در آن تفت دهید. آنگاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج را از تابه درآورید و باقیمانده روغن را در تابه بریزید.
آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس شیر را كمكم افزوده و مواد را پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی بهدست آید. اكنون اسفناج، چیلی، نمك، شكر و پنیر را درون این سس بریزید و مخلوط كنید.
اکنون صبر كنید تا سس غلیظتر شود و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد كاملا خنك شود. حالا هربار قدری از مخلوط اسفناج بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی بچینید.
اینک کروکتها را به مدت تقریبی یك ساعت، در یخچال نگه دارید. سپس آرد (اضافی) را در آب حل كنید و كروكت را ابتدا در آرد و سپس در آرد حلكرده در آب و بعد در خرده نان بغلتانید.
حالا کروکتها را در سینی بچینید و 30 دقیقه دیگر در یخچال نگه دارید. آنگاه كروكتها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.