آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجان، فیلهی ماهی، تخممرغ، فلفل، سیر، ادویه، بیكینگپودر و آرد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه روغن را در تابهی نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
سپس مایهی فراهم كرده را در روغن داغ بریزید، رویش را صاف كنید و در تابه را بگذارید.
حالا با حرارت ملایم، كوكو را بپزید و همینكه یك طرفش برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود.
اكنون كوكو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.
یادآوری: میتوانید ادویهی ماهی را از عطاریها تهیه كنید.