Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

تخم مرغ سوخاری اسكاتلندی

تخم مرغ سوخاری اسكاتلندی

shooroshirin5

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده‌ی گوساله 400 گرم

 

گوشت چرخكرده‌ی مرغ 400 گرم

 

پیازچه‌ی خرد كرده 1 دسته‌ی كوچك

 

جعفری خرد كرده 50 گرم

 

پودر پیاز 1 قاشق چایخوری

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌دوم  قاشق چایخوری

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تخم‌مرغ پخته 8 عدد

 

آرد به میزان لازم

 

تخم‌‌مرغ همزده 2 عدد

 

خرده‌نان 150 گرم

 

روغن سرخ كردنی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

گوشت چرخكرده‌ی گوساله و مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، پیازچه، جعفری، پودر پیاز، پودر سیر، جوز هندی، خردل، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. آن‌گاه از مایه‌ی فراهم كرده، 8 توپ بسازید.

سپس پوست تخم‌مرغ‌های پخته را بكنید و در آرد بغلتانید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را میان توپ‌های فراهم كرده قرار دهید. اكنون آنها را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و بعد در خرده‌نان بغلتانید.

اینك دوباره توپ‌های گوشتی را در تخم‌‌مرغ و خرده‌نان بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ سوخاری را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

حالا تخم‌مرغ سوخاری اسكاتلندی را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با چاتنی، سس خردل، ترشی پیاز و پنیر چدار میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای مللآشپزی با تخم مرغتخم مرغ سوخاری اسكاتلندیغذای سوخاریتخم مرغ سوخاریغذای اسکاتلندی تعداد بازديد: 1812 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است