تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی
گوشت چرخكردهی گوساله و مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، پیازچه، جعفری، پودر پیاز، پودر سیر، جوز هندی، خردل، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. آنگاه از مایهی فراهم كرده، 8 توپ بسازید.
سپس پوست تخممرغهای پخته را بكنید و در آرد بغلتانید.
حالا تخممرغها را میان توپهای فراهم كرده قرار دهید. اكنون آنها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و بعد در خردهنان بغلتانید.
اینك دوباره توپهای گوشتی را در تخممرغ و خردهنان بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. آنگاه تخممرغ سوخاری را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
حالا تخممرغ سوخاری اسكاتلندی را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با چاتنی، سس خردل، ترشی پیاز و پنیر چدار میل كنید.