تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
آب مرغ، سینهی مرغ، هویج، كرفس، برگ بو و برنج را در قابلمهی بزرگ و مناسبی بریزید و روی حرارت تند قرار دهید تا بجوشد.
آنگاه حرارت را كم كنید، در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه، سوپ را بپزید تا سبزیها نرم شود و برنج بپزد. گاهی سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد!
سپس سینهی مرغ را از درون سوپ درآورید، خرد كنید و دوباره به سوپ بیفزائید. حالا تخممرغها و آب را در كاسهی مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید تا كف كند.
اینك اندكی از سوپ را قاشق قاشق به مخلوط تخممرغ بیفزائید و هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. آبلیمو را نیز به این مخلوط، بیفزائید و هم بزنید.
آنگاه مخلوط تخممرغ و لیمو را درون سوپ بریزید و نمك و فلفل بزنید. سپس برگ بو را از درون سوپ درآورید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.