Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سوپ تخم مرغ و ليمو

سوپ تخم مرغ و ليمو

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آب مرغ 2 لیتر (8 پیمانه)

 

سینه‌ی مرغ بدون استخوان 2 تكه‌ی  180 گرمی

 

هویج خرد كرده 1 عدد

 

كرفس خرد كرده 1 ساقه

 

برگ بو 1 عدد

 

برنج 150 گرم (1 پیمانه)

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آب سرد 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جعفری خرد كرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

آب مرغ، سینه‌ی مرغ، هویج، كرفس، برگ بو و برنج را در قابلمه‌ی بزرگ و مناسبی بریزید و روی حرارت تند قرار دهید تا بجوشد.

آن‌گاه حرارت را كم كنید، در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه، سوپ را بپزید تا سبزی‌ها نرم شود و برنج بپزد. گاهی سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد!

سپس سینه‌ی مرغ را از درون سوپ درآورید، خرد كنید و دوباره به سوپ بیفزائید. حالا تخم‌مرغ‌ها و آب را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید تا كف كند.

اینك اندكی از سوپ را قاشق قاشق به مخلوط تخم‌مرغ بیفزائید و هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. آبلیمو را نیز به این مخلوط، بیفزائید و هم بزنید.

آن‌گاه مخلوط تخم‌مرغ و لیمو را درون سوپ بریزید و نمك و فلفل بزنید. سپس برگ بو را از درون سوپ درآورید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش سوپانواع سوپآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغسوپ تخم مرغ و ليموسوپ تخم مرغسوپ و آش تعداد بازديد: 1826 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است