Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

تره فرنگی خردكرده 2 ساقه

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

آب گرم 750 میلی‌لیتر

 

قرص سبزی 1 عدد

 

سیب زمینی خردكرده 500 گرم

 

شیر 500 میلی‌لیتر

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیازچه‌ی خردكرده مقداری برای تزئین

 

نان تست (برشتی) برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا در ظرف مناسبی كره بریزید و روی اجاق بگذارید. بعد پیاز و تره‌فرنگی را در آن تفت دهید تا نرم شود.

آن‌گاه سیر و پودر كاری را بیفزائید و به مدت یك دقیقه تفت دهید.

سپس قرص سبزی را در آب گرم حل كنید و همراه با سیب‌زمینی به سوپ اضافه نمائید.

اكنون حرارت را ملایم كنید تا سیب‌زمینی بپزد. اینك شیر را به سوپ بیفزائید و نمك و فلفل آن را نیز اندازه كنید.

حالا سوپ را در غذاساز بریزید و پوره كنید. اینك سوپ آماده را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان تست و پیازچه، تزئین نمائید.

نكته‌ی خواندنی

تره فرنگی باعث كاهش میزان كلسترول بد خون (LDL) و افزایش میزان كلسترول خوب خون (HDL) می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآشپزی با تره فرنگیپیش غذاسوپ تره فرنگیآشپزباشی تعداد بازديد: 1355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است