آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا در ظرف مناسبی كره بریزید و روی اجاق بگذارید. بعد پیاز و ترهفرنگی را در آن تفت دهید تا نرم شود.
آنگاه سیر و پودر كاری را بیفزائید و به مدت یك دقیقه تفت دهید.
سپس قرص سبزی را در آب گرم حل كنید و همراه با سیبزمینی به سوپ اضافه نمائید.
اكنون حرارت را ملایم كنید تا سیبزمینی بپزد. اینك شیر را به سوپ بیفزائید و نمك و فلفل آن را نیز اندازه كنید.
حالا سوپ را در غذاساز بریزید و پوره كنید. اینك سوپ آماده را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان تست و پیازچه، تزئین نمائید.
نكتهی خواندنی
تره فرنگی باعث كاهش میزان كلسترول بد خون (LDL) و افزایش میزان كلسترول خوب خون (HDL) میشود.