آشپزباشی - فاطمه درویش
مایه خمیر، شکر و آب را درون ظرف مناسب بریزید و رویش را بپوشانید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و در مرکز آن حفرهای ایجاد کنید.
حالا مایه خمیر، روغن و شیر را به آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر شود (خمیر را 5 دقیقه ورز دهید).
سپس خمیر را در جای گرم قرار دهید تاحجمش دو برابر شود.
اکنون قیفهای فلزی مخصوص را چرب کنید و خمیر را روی سطح میز آرد پاشیده با وردنه به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. و از آن نوارهایی به اندازه 1×12 سانتیمتر برش بزنید.
سپس نوارها را دور قالب بپیچید و آنها را در سینی فر قرار دهید و 15 دقیقه استراحت دهید.
اکنون نانها را با زردة تخممرغ اندود کنید و در فر گرم کرده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بپزید.
سپس آنها را از فر خارج کرده و صبر کنید خنک شوند و داخل آنها را با سالاد الویه پر کنید.
یادآوری: میزان آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد.