تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بادمجانهای كبابی را پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، نمك، فلفل و ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید.
سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید. حالا گوجهفرنگی و چیلی را اضافه كنید و 10 دقیقهی دیگر، آن را بپزید.
اكنون پورهی بادمجان و ماست را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، مخلوط فراهم كردهی گوشت را بیفزائید و با گوجهفرنگی مینیاتوری، برگ نعنا و سس بیارائید .
روش تهیه سس: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پاپریكا و پرك فلفل قرمز را بیفزائید و اندكی تفت دهید.