Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

كباب علی نازيك

كباب علی نازيك

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان كبابی 4 عدد 

 

سیر له كرده 4 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ماست سفت 4 قاشق سوپخوری

 

كره 50 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

گوشت چرخكرده 600 گرم

 

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده 2 عدد

 

چیلی سبز خرد كرده 4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

كره 50 گرم

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

پرك فلفل قرمز 4 قاشق چایخوری (20 گرم)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان‌های كبابی را پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، نمك، فلفل و ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی و چیلی را اضافه كنید و 10 دقیقه‌ی دیگر، آن را بپزید.

اكنون پوره‌ی بادمجان و ماست را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، مخلوط فراهم كرده‌ی گوشت را بیفزائید و با گوجه‌فرنگی مینیاتوری، برگ نعنا و سس بیارائید .

روش تهیه‌ سس: كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پاپریكا و پرك فلفل قرمز را بیفزائید و اندكی تفت دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسكباب علی نازيكآموزش کبابانواع کبابدستور تهیه کبابسس کباب تعداد بازديد: 2070 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است