تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
از فلفل دلمهای 2 حلقه به ضخامت 2/5 سانتیمتر ببرید. تخممرغها و آب را در كاسهی مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. حالا حلقههای فلفل دلمهای را در تابهی مناسبی بچینید و روی هر كدام، قدری روغن زیتون بپاشید.
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و وسط دایرههای فلفل دلمهای، یك حلقه گوجهفرنگی بگذارید. حالا یكسوم از تخممرغ همزده را درون فلفلها بریزید و مراقب باشید كه تخممرغ، فقط كف فلفلها را بپوشانید.
اكنون صبر كنید تا تخممرغ ببندد. حالا فلفلها را درون سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و نیمی از باقیماندهی تخممرغ را درون فلفلها بریزید.
سپس نیمی از اسفناج و نیمی از پنیر را داخل دایرههای فلفل قرار دهید و باقیماندهی تخممرغ را به آن بیفزائید.
اینك باقیماندهی پنیر و اسفناج را روی مواد بریزید و اندكی نمك و فلفل بپاشید.
آنگاه سینی را در فر گرمكرده با دمای 120درجهی سانتیگراد، قرار دهید و حلقههای فلفل و تخممرغ را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید.
یادآوری: بهتر است از تابه چدنی با كفهی سنگین استفاده كنید.