آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
سینهی مرغ را از وسط به دو قسمت مساوی ببرید و استخوان آن را جدا كنید.
آنگاه شكاف عمیقی در یك طرفش ایجاد كنید تا مانند پاكت شود. سپس روی آن نمك و فلفل بپاشید.
حالا در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبك شود.
بعد سیر، ژامبون، قارچ، فلفل دلمهای، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و تفت دهید.
اكنون مخلوط به دست آمده را درون شكاف ایجاد كرده در سینهی مرغ بریزید و دو لبهی آن را با خلال دندان ببندید.
حالا در تابهی مناسبی روغن بریزید و سینههای مرغ را در آن با حرارت ملایم سرخ كنید تا بپزد و برشته شود.
اینك با كمك چاقوی تیزی، سینهی مرغ را به شكل ورقههای نازك ببرید و در ظرف مناسبی بیچینید.
بعد سس ترخون را روی آن بریزید و میل كنید.
روش تهیهی سس ترخون
روغن را در تابهی كوچكی گرم كنید، ترخون را بیفزائید و كمی تفت دهید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید، بعد خامه و خردل را بیفزائید.