آشپزباشی
ابتدا فر(تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و 4 كاسه نسوز به گنجایش 250 میلیلیتر را چرب كنید. آن گاه تخممرغها را در ظرف مناسبی بشكنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، بعد شیر و كره را بیفزائید و با هم مخلوط كنید.
اكنون آرد، نمك و سبزی را به مایه اضافه كنید و مایه را در كاسهها بریزید؛ بهگونهای كه نیمی از سر آنها خالی بماند. حالا كاسهها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بگذارید تا پاپاُور طلائی رنگ شود.
یادآوری: سبزی معطر شامل - ریحان، گشنیز و شوید- است.