آشپزباشی
ابتدا برنج را مطابق با دستورالعمل گذشته آبكش كنید. در كاسهی مناسبی ماست، زعفران، زردهی تخممرغ و مقداری از روغن را مخلوط نمائید، سپس یك طرف ماهی را به صورت درسته، در تابهی مناسبی سرخ كنید.
كف ظرف مورد نظر را چرب نمائید و طرف دیگر ماهی را- كه سرخ نشده- داخل ظرف قرار دهید. حالا برنج را با مواد آماده مخلوط سازید.
بعد نیمی از آن را روی ماهی بریزید و بقیهی برنج را با سبزی پلوئی مخلوط كنید و روی برنج ساده بریزید، سطح آن را صاف كنید و رویش را با فویل بپوشانید.
سپس در طبقهی وسط فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 1/5-2 ساعت قرار دهید تا تهچین طلائیرنگ و برشته شود.
آنگاه آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف ماهی را با ماست چكیده تزئین نمائید.