گروه آشپزی
پنیر، زیتون، فلفل، كیپر، پوست لیمو و روغن زیتون را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید.
آنگاه به كمك چاقوی تیز، شكافی در یك طرف سینههای مرغ ایجاد كنید تا مانند پاكت باز شوند.
سپس با مواد فراهم كرده درون این شكافها را پر كنید و با خلال دندان ببندید.
حالا سینههای مرغ پر كرده را در كیسهی نایلونی دارای زیپ قرار دهید و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و فلفل لیموئی را رویش بریزید.
اكنون در كیسه را محكم ببندید و اندكی آن را تكان دهید تا سینههای مرغ با این مواد مخلوط شود.
سپس آن را به مدت 30 دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك سینههای پركردهی مرغ را روی توری چربكردهی كبابپز یا منقل بگذارید و هر طرفش را به مدت تقریبی 8 دقیقه یا تا زمانیكه برشته و طلائی رنگ شوند، كباب كنید.
آنگاه اسكالوپ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و میل كنید.