Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

اِسكالوپ مرغ (یونان)

اِسكالوپ مرغ (یونان)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر سفید (فتا) 180 گرم

 

زیتون بی‌هسته و خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كیپر 1 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای آماده كردن مرغ

 

سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد

 

روغن زیتون 60میلی‌لیتر(یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل لیموئی (Lemon Pepper) دو قاشق چایخوری

گروه آشپزی

 

پنیر، زیتون، فلفل، كیپر، پوست لیمو و روغن زیتون را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه به كمك چاقوی تیز، شكافی در یك طرف سینه‌های مرغ ایجاد كنید تا مانند پاكت باز شوند.

سپس با مواد فراهم كرده درون این شكاف‌ها را پر كنید و با خلال دندان ببندید.

حالا سینه‌های مرغ پر كرده را در كیسه‌ی نایلونی دارای زیپ قرار دهید و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و فلفل لیموئی را رویش بریزید.

اكنون در كیسه را محكم ببندید و اندكی آن را تكان دهید تا سینه‌های مرغ با این مواد مخلوط شود.

سپس آن را به مدت 30 دقیقه تا دو ساعت در یخچال نگه دارید.

اینك سینه‌های پركرده‌ی مرغ را روی توری چربكرده‌ی كباب‌پز یا منقل بگذارید و هر طرفش را به مدت تقریبی 8 دقیقه یا تا زمانیكه برشته و طلائی رنگ شوند، كباب كنید.

آن‌گاه اسكالوپ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای مللآشپزی یونانیاسكالوپ مرغغذای یونانی تعداد بازديد: 1375 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است