تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
آرد و كره را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خردهنان درآید. آنگاه آب را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید.
حالا سركه و شكر را با هم مخلوط كنید و روی كاغذ روغنی بریزید. اینك گوجهفرنگیها را رویش بچینید. به گونهای كه گوجه فرنگیها، كف قالب را بپوشاند.
آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی 23 سانتیمتر باز كنید و آن را روی گوجهفرنگیها قرار دهید. اضافیهای اطراف خمیر را به رو تا كنید و یاریاتین را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، در فر بپزید.
حالا یاریاتین را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، روی ظرف مناسب پذیرائی برگردانید و باقیمانده مخلوط سركه و شكر درون قالب را رویش بریزید.