آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
زنجفیل، سیر، ادویه گرامماسالا، پودر چیلی، نیمی از نمك، هل و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا سس صاف و یكدست شود. آنگاه پوست مرغ را بكنید و مرغ را هشت تكه كنید.
سپس تكههای مرغ را در سس فراهم كرده بخوابانید، رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید، زعفران را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
اینك كره را در تابهای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون نیمی از پیاز سرخكرده را در ظرف دیگری بریزید و كنار بگذارید. حالا برنج و چوب دارچین را در قابلمه آب بریزید و 4-5 دقیقه روی حرارت بجوشانید.
تا برنج نرم شود. سپس برنج را در آبكش بریزید و با باقیمانده نمك مخلوط كنید. آنگاه مرغ مزهدار كرده را در تابه محتوی پیاز سرخكرده بریزید و نیمی از فلفل تند خرد كرده گشنیز، آبلیمو و شیر زعفرانی را به آن بیفزائید.
حال برنج و باقیمانده مواد را اضافه كنید در تابه را بگذارید و به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا بریانی بپزد.
یادآوری: قبل از مصرف چوب دارچین را از بریانی درآورید.