Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

بریانی مرغ

بریانی مرغ

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 زنجفیل تازه و خرد كرده 1 تكه كوچك

 

سیر له كرده یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا 1 قاشق سوپخوری

 

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

 

نمك 2 قاشق چایخوری

 

هل سبز سائیده 5 عدد

 

ماست 300 میلی‌لیتر

 

مرغ 1 عدد (حدود یك‌ونیم كیلوگرم)

 

شیر  150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)

 

زعفران حلكرده یك‌ و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 6 قاشق سوپخوری

 

پیاز ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

برنج باسماتی 450 گرم

 

چوب دارچین 2 عدد

 

فلفل سبز تند 4 عدد

 

برگ گشنیز 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زنجفیل، سیر، ادویه گرام‌ماسالا، پودر چیلی، نیمی از نمك، هل و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا سس صاف و یكدست شود. آن‌گاه پوست مرغ را بكنید و مرغ را هشت تكه كنید.

سپس تكه‌های مرغ را در سس فراهم كرده بخوابانید، رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید، زعفران را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

اینك كره را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون نیمی از پیاز سرخكرده را در ظرف دیگری بریزید و كنار بگذارید. حالا برنج و چوب دارچین را در قابلمه آب بریزید و 4-5 دقیقه روی حرارت بجوشانید.

تا برنج نرم شود. سپس برنج را در آبكش بریزید و با باقیمانده نمك مخلوط كنید. آن‌گاه مرغ مزه‌دار كرده را در تابه محتوی پیاز سرخكرده بریزید و نیمی از فلفل تند خرد كرده گشنیز، آبلیمو و شیر زعفرانی را به آن بیفزائید.

حال برنج و باقیمانده مواد را اضافه كنید در تابه را بگذارید و به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا بریانی بپزد.

یادآوری: قبل از مصرف چوب دارچین را از بریانی درآورید.

 

برچسب ها: غذای هندیانواع پلوآشپزی هندیپلوی هندیبریانی مرغ تعداد بازديد: 1364 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است