آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیله مرغ و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود.
آنگاه فلفل دلمهای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا ظرف مناسب و نسوزی را انتخاب کنید، 3 قاشق سوپخوری سس سفید در کف ظرف بریزید و کف ظرف را با سس آغشته کنید.
سپس نیمی از بادمجانها را روی سس قرار دهید و نیمی از مخلوط مرغ را رویش بریزید.
اینک رویش نیمی از سس سفید و پنیر موزارلا را ریخته و دوباره بادمجان بچینید و باقیمانده مرغ را بیفزائید.
حالا سس سفید و باقیمانده پنیر و پنیر پارمسان را افزوده و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.