Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

گراتن مرغ و بادمجان

گراتن مرغ و بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  6-8  نفر

فیله مرغ خرد کرده 500 گرم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده یک عدد متوسط

سیر له کرده یک حبه

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده  2 قاشق سوپخوری

سس سفید یک‌ونیم پیمانه

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده  یک‌کیلو

پنیر موزارلا رنده کرده  250 گرم

پنیر پارمسان 100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله مرغ و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا طلائی رنگ شود.

آن‌گاه فلفل‌ دلمه‌ای، سیر، پیازداغ، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا ظرف مناسب و نسوزی را انتخاب کنید، 3 قاشق سوپخوری سس سفید در کف ظرف بریزید و کف ظرف را با سس آغشته کنید.

سپس نیمی از بادمجان‌ها را روی سس قرار دهید و نیمی از مخلوط مرغ را رویش بریزید.

اینک رویش نیمی از سس سفید و پنیر موزارلا را ریخته و دوباره بادمجان بچینید و باقیمانده مرغ را بیفزائید.

حالا سس سفید و باقیمانده پنیر و پنیر پارمسان را افزوده و گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای فرانسویگراتن مرغگراتن مرغ و بادمجانگراتن و سوفله تعداد بازديد: 2032 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است