آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا جوجهها را تمیز كنید و بشویید و هر یك را از وسط دو نیم نمایید. آنگاه ادویه مخلوط، ادویه تندوری، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی جوجهها بپاشید.
سپس آنها را در ظرف مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. اكنون جوجهها را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید و برای پذیرایی، در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری1: ادویه مخلوط تركیبی است از میخك، جوز هندی و هل.
یادآوری 2: ادویه تندوری شامل: زنجفیل، زیره، تخم گشنیز، پاپریكا، زردچوبه، نمك، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و كمی رنگ خوراكی قرمز است.