آشپزباشی – ایران کوهستانی
ماهی را با مخلوط آبلیمو، ادویه و نمك مزهدار كنید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و ماهی را در آن سرخ كنید.
سپس تیغهای ماهی را بگیرید و ماهی را خرد كنید. حالا سبزی، تخممرغها، نمك، فلفل، آرد، دارچین، زنجفیل، پودر سیر، زردچوبه و جوزهندی را در كاسه مناسبی بریزید و اكنون مایه فراهمكرده را در سینی چربكرده دارای كاغذ روغنی، به اندازه 35×45 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید.
آنگاه كوكو را روی كاغذ آلومینیومی برگردانید، ماهی را رویش بریزید و رول كنید. رولت را در كاغذ آلومینیومی بپیچید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
یادآوری: در این دستور از انواع ماهی میتوان استفاده كرد.