تحریریه ماهنامه آشپزی- نفیسه قنبری
برنج را با نمك بخیسانید، در آب جوش بپزید و در صافی بریزید. آنگاه ماست، زردههای تخممرغ، نمك، زعفران و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس برنج آبكشیده را به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید. حالا یكسوم از این مخلوط را در ظرف نسوز چربكرده بریزید و رویش را صاف كنید.
گوجهفرنگیها را در روغن تفت دهید و نیمی از آن را روی برنج بچینید. اكنون نیمی از بادمجان سرخكرده را نیز روی گوجهفرنگیها قرار دهید و نیمی از باقیماندهی برنج را رویش بریزید.
اینك دوباره روی برنج را با حلقههای گوجهفرنگی و بادمجان بپوشانید و باقیماندهی برنج را بیفزائید.
رویش را صاف كنید و قدری بفشارید. آنگاه روی تهچین را با فویل بپوشانید و به مدت تقریبی 1 - 1/5 ساعت، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، بپزید تا تهچین برشته و طلائی رنگ شود.
اكنون تهچین را برای پذیرائی، در دیس مناسبی برگردانید.