آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
آب را در قابلمه مناسبی بجوشانید. آنگاه نودل را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید و در آبكش بریزید. حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی گرم كنید. سپس ژامبون را اضافه نمائید و 1 دقیقه تفت دهید.
اینك فلفل دلمهایها، ریحان، نمك، فلفل و پیاز سرخكرده را اضافه كنید و پس از یك دقیقه از روی حرارت بردارید، نودل را با آن مخلوط كنید. در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با سیبزمینی سرخكرده بیارائید.
یادآوری: سیبزمینی را بهصورت ورقههای نازك برش بزنید و در روغن داغ و فراوان سرخ كنید.