آشپزباشی- ماه منیر نوری
تخم مرغ، ماست، مارگارین و روغن را، در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید.
سپس رویش را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه كنار بگذارید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و روی سطح آردپاشی شده، به شكل بیضی باز كنید و قدری از مخلوط مواد میانی روی آن بگذارید.
سپس خمیر دیگری به همین شكل روی مواد میانی بگذارید، دو لبهی خمیر را به هم بچسبانید، در سینی فر بچینید و در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
یادآوری: برای خوشایند بچهها، میتوانید روی خمیر را با زیتون و فلفل قرمز، شكل دهید (همان طور كه در عكس مشاهده میفرمائید).
نكتهی خواندنی
این گیاه منبع غنی ویتامین C، پتاسیم و كلسیم میباشد كه این مواد معدنی نیز در كاهش فشار خون موثرند و به طور كلی كرفس دارای فیبر بسیار بالا، فولات، مولیبدن، منگنز و ویتامین B6، B1، ویتامین A، فسفر و آهن میباشد.