آشپزباشی – انسیه حافظی
ابتدا برنج را مانند كته بپزید. آنگاه در تابه مناسبی نیمی از روغن زیتون را بریزید، ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی، پودرزنجفیل، جوز هندی، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و یك دقیقه دیگر، تفت دهید.
سپس مرغ و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون وسط كته، حفرهای ایجاد كنید، مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با كته رویش را بپوشانید. اینك باقیمانده روغن زیتون را روی پلو بدهید و به مدت 30 دقیقه آن را دم كنید.
یادآوری 1: میتوانید به جای ترهفرنگی از 6 ساقه پیازچه خردكرده استفاده كنید.
یادآوری 2: میتوانید پلو را به صورت قالبی تهیه كنید و از مخلوط مرغ و میگو وسط آن قرار دهید.