Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

پلوی اندونزی

پلوی اندونزی

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 3 پیمانه

 

روغن زیتون 100 میلی‌لیتر

 

تره فرنگی خردكرده 3 ساقه

 

سیر له كرده 2 حبه

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر جوز هندی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مرغ پخته و خردكرده 200 گرم

 

میگو پخته 200 گرم

آشپزباشی – انسیه حافظی

 

ابتدا برنج را مانند كته بپزید. آن‌گاه در تابه مناسبی نیمی از روغن زیتون را بریزید، تره‌فرنگی و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی، پودرزنجفیل، جوز هندی، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و یك دقیقه دیگر، تفت دهید.

سپس مرغ و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون وسط كته، حفره‌ای ایجاد كنید، مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با كته رویش را بپوشانید. اینك باقیمانده روغن زیتون را روی پلو بدهید و به مدت 30 دقیقه‌ آن را دم كنید.

یادآوری 1: می‌توانید به جای تره‌فرنگی از 6 ساقه پیازچه خردكرده استفاده كنید.

یادآوری 2: می‌توانید پلو را به صورت قالبی تهیه كنید و از مخلوط مرغ و میگو وسط آن قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغپلوآموزش پلوانواع پلودستور پلوآشپزی با میگوطرز تهیه پلوآشپزباشیمواد اولیه پلو تعداد بازديد: 1390 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است