آشپزباشی - کیان رنجبر
ذرت، فلفل دلمهای، جعفری، خامه، پنیر، نمک، پودر سیر و زنجفیل را مخلوط کنید. پاستا را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
اکنون کف ظرف مناسبی را چرب کنید و مخلوط پاستا را در آن بریزید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر پهن کنید.
اینک خمیر را روی سطح پاستا قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
روش تهیه خمیر: کلیه مواد خشک را به آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. آنگاه آب را به آرامی بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
اینک خمیر را در کاسه مناسب چرب کرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در فضای آشپزخانه 45 دقیقه استراحت دهید.
یادآوری: آنکونا نام شهری بندری در ایتالیاست.