Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:29

پاستا آنکونا(Ancona pasta)

پاستا آنکونا(Ancona pasta)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

ذرت 150 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی (خرد کرده) 100 گرم

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

خامه 50 گرم

پودر پنیر پارمسان 50  گرم

نمک به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

زنجفیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پاستای مخلوط پخته شده  500 گرم

مواد لازم برای تهیه خمیر:

مایه خمیر فوری 1 قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

شکر 2 قاشق چایخوری

آرد 200 گرم

آب ولرم 100 میلی‌لیتر

آشپزباشی - کیان رنجبر

ذرت، فلفل دلمه‌ای، جعفری، خامه، پنیر، نمک، پودر سیر و زنجفیل را مخلوط کنید. پاستا را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.

اکنون کف ظرف مناسبی را چرب کنید و مخلوط پاستا را در آن بریزید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلی‌متر پهن کنید.

اینک خمیر را روی سطح پاستا قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

روش تهیه خمیر: کلیه مواد خشک را به آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. آن‌گاه آب را به آرامی بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

اینک خمیر را در کاسه مناسب چرب کرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در فضای آشپزخانه 45 دقیقه استراحت دهید.

یادآوری: آنکونا نام شهری بندری در ایتالیاست.

برچسب ها: غذای مللانواع پاستاآشپزباشیکیان رنجبرپاستا ایتالیاییغذاب ایتالیاییپاستا انکونا تعداد بازديد: 1561 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است