آشپزباشی- علیرضا خانی
كره را در تابهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. بعد نمك، فلفل و آویشن را به مدت یك دقیقه در كره تفت دهید. سپس سویا را به آن بیفزائید و كمی تفت دهید. آنگاه رب گوجهفرنگی و قارچ را به آن افزوده و تفت دهید. حالا نصف سس سفید و فلفل دلمهای را اضافه كنید. اكنون مواد را روی حرارت قرار دهید تا كاملاً جا بیفتد. به این ترتیب سس لازانیا آماده است.
اینك در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق قرار دهید. بعد نمك و روغن را به آن بیفزائید و صبر كنید تا به جوش آید. حالا ورقههای لازانیا را در آن بپزید تا كمی نرم شود ولی له نشود. سپس آن را در آبكش بریزید. اینك پارچه تمیزی روی میز پهن كنید و ورقههای لازانیا را یكییكی روی پارچه قرار دهید تا آب آن را بگیرد و به هم نچسبد.
اكنون ته ظرف نسوزی را چرب كنید و مقداری از سس سفید كف ظرف بریزید و روی آن ورقه لازانیا بگذارید. آنگاه مقداری از سس لازانیا و بعد كمی پنیر رنده كرده رویش بریزید. حالا یك ردیف دیگر لازانیا روی آن قرار دهید و رویش پنیر بریزید، این كار را مرتب تكرار كنید تا مواد تمام شود و لایه آخر ورقه لازانیا قرار بگیرد.
در پایان روی مواد باقیمانده سس سفید را بریزید و بر روی آن پنیر رنده كرده بپاشید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 تا 45 دقیقه یا تا زمانی كه رویش كمی طلائی رنگ شود قرار دهید. حالا لازانیا برای پذیرائی آماده است.