تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی
قدری روغن در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید، تا اندكی نرم شود. آنگاه سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید.
حالا فلفل دلمهای را نیز درون تابه بریزید و اندكی تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی و بادمجان را افزوده و 10 دقیقه، تفت دهید.
اكنون نمك، فلفل، گوجهفرنگی، آبلیمو و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید. در تابه را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید تا جائیكه آب خوراك كشیده شود.
اینك خوراك خاویار بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با نان سنتی میل كنید.