Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

خوراك خاويار بادمجان

خوراك خاويار بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع              به میزان لازم

پیاز خرد كرده         1 عدد

سیر له كرده 5 حبه

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی و خرد كرده 2 عدد

رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری

بادمجان كبابی و خرد كرده 3 عدد درشت

نمك و فلفل به میزان لازم

گوجه‌فرنگی كبابی و خرد كرده 3 عدد

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

قدری روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید، تا اندكی نرم شود. آن‌گاه سیر را  بیفزائید و قدری تفت دهید.

حالا فلفل دلمه‌ای را نیز درون تابه بریزید و اندكی تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی و بادمجان را افزوده و 10 دقیقه، تفت دهید.

اكنون نمك، فلفل، گوجه‌فرنگی، آبلیمو و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید. در تابه‌ را بگذارید و خوراك را به مدت تقریبی 10 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید تا جائیكه آب خوراك كشیده شود.

اینك خوراك خاویار بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با نان سنتی میل كنید.

 

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با بادمجانغذا با بادمجانخوراك خاويار بادمجانآموزش خوراکآشپزی با خاویارخوراک خاویاردستور تهیه خوراک تعداد بازديد: 3293 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است