گروه آشپزی
آرد را در ظرف گودی بریزید و مایه خمیر، نمك و تخممرغها را به آن بیفزائید. آنگاه كره را اضافه نمائید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. چنانچه خمیر شل بود قدری آرد به آن بیفزائید.
حالا روی خمیر را بپوشانید و دستكم 30 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. سپس هر بار به اندازه گردو از خمیر بردارید و به شكل دایره باز كنید و یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر تكه بگذارید و آن را به شكل بیضی ببندید. آنگاه پیراشكیها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و در صورت دلخواه با سس گوجهفرنگی میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: مرغ و پنیر را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مخلوط سبزی و ادویه كاری را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.