تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
بادمجانها را بشوئید. راه راه پوست بگیرید و قسمت سبز كلاهكشان را بگیرید. حالا ته بادمجانها را به شكل + ببرید به گونهای كه این برشها قطع نشود! سپس داخل بادمجانها را با مواد میانی پر كنید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و بادمجانها را سرخ كنید تا دو طرفشان طلائیرنگ شود.
مراقب باشید تا هنگام سرخ كردن بادمجانها، مواد میانی آنها بیرون نریزد! اكنون آب را در تابه بریزید و روی تابه را با فویل بپوشانید و 15-20 دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادمجانها نرم شوند. حالا دلمهی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
روش تهیهی مواد میانی: كنجد، بادام زمینی، شكر، نمك، زردچوبه و فلفل را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و گشنیز، سیر و آب را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.