آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا تكههای گوشت را در آرد بغلتانید، تابه مناسبی را روی اجاق بگذارید، روغن زیتون را در آن بریزید و تكههای گوشت آغشته به آرد را در آن تفت دهید.
گوشتهای سرخ كرده را از تابه خارج كنید و در روغن باقیمانده، پیاز، سیر و قارچ را تفت دهید تا پیاز نرم شود. آنگاه آرد را بیفزائید و مواد حاصل را كاملاً مخلوط كنید.
حالا رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. در نهایت گوشت و آب گوشت را اضافه نمائید و آن را بپزید. اینك سس ووسترشایر، سیبزمینی و هویج را بیفزائید و صبركنید تا خوراك بپزد و جا بیفتد.
در این هنگام خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.