آشپزباشی – اعظم گلزار منش :
روش تهیه
کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید. آنگاه شنبلیله، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس اسفناج را بیفزایید و قدری تفت دهید. حالا قارچ را افزوده و کنار بگذارید. اینک گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. اینک رب و سپس فلفل دلمهای را اضافه کنید. پیوسته هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. حالا به مواد اولیه اضافه کنید. اکنون 100 گرم از پنیر را به مواد فراهم کرده بیفزایید و همه را ترکیب کنید. حالا کف ظرف مناسبی را چرب کنید. یک ورق خمیر بگذارید، روی خمیر کره بمالید و دوباره خمیر و رویش کره بمالید و ورقه سوم را بگذارید. آنگاه مواد فراهم کرده را رویش بریزید، سطح آن را صاف کنید و به همین ترتیب 3 ورقههای کره مالیده را رویش قرار دهید و 50 گرم پنیر باقیمانده را بریزید. به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
خواص شنبلیله
افزایش شیر مادر یکی از خواص شنبلیله است. شیر مادر غذای اصلی نوزادان تازهمتولدشده است. شیر مادر منبع غذایی کامل و مغذیای برای رشد نوزادان است. اگرچه گاهی ممکن است مادر شیر کافی برای تغذیه نوزاد نداشته باشد، در این جور مواقع معمولا پزشکان داروهای مختلفی برای افزایش شیر مادر تجویز میکنند، ولی تحقیقات نشان میدهد که میتوان بهجای استفاده از داروهای شیمیایی از شنبلیله به عنوان یک داروی جایگزین و سالم استفاده کرد.