آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
ابتدا تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید، كره را در آن آب كنید، پیاز و سیر را نیز قدری در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا بگذارید خنك شود. آنگاه در كاسهی غذاساز، مرغ، خرده نان، زردههای تخم مرغ، خامه، شیر، نمك، فلفل، پیاز و سیر را بریزید و كاملاً نرم كنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.
سپس سفیدههای تخممرغها را خوب بزنید و با آن مخلوط كنید و آن را نیم ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.
اكنون نیمی از مواد را در قالب لوف بریزید، رویش قارچ، هویج و فلفل دلمهای قرار دهید و بقیهی مواد را بیفزائید و با پشت قاشق، سطح آن را كاملاً صاف نمائید.
اكنون به طریقهی بنماری، آن را در فر با دمای 160 درجهی سانتیگراد بهمدت 1 ساعت بپزید.
پس از آن، تِرین را به آرامی در ظرف مناسبی برگردانید و مطابق شكل، با سس و حلقههای لیموترش تزئین و میل نمائید.
روش تهیه سس
كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیازچه را 1 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجهفرنگی را بیفزائید.
آنگاه قرص مرغ را در آب جوش حل كنید و همراه با خامه و شكر، به مواد بیفزائید و 1 دقیقه آن را بجوشانید.
حالا نخودفرنگی را با آن مخلوط نمائید. اینك سس آمادهی مصرف میباشد.