آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا در ظرف مناسبی، فیلهی اردك، آرد، گشنیز، نمك و فلفل را مخلوط سازید و از این مایه، كوفتهریزه درست كنید و كنار بگذارید.
كره را در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود.
آنگاه پیاز، هویج، كرفس و پیازچه را بیفزائید و كمی تفت دهید تا نرم و سبك شود.
حالا آرد را به مواد اضافهكنید و كمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
سپس آب مرغ و شیر را به سوپ اضافه نمائید. در اواخر پخت، كوفتهریزهها را به سوپ بیفزائید.
اینك سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با خامه و گشنیز تازه بیارائید.